fredag 3 januari 2014

1/4..

Ja då kör vi! 4 dygn varannan dag, 96 timmar! 

Vaknade 6 i morse av en vilding i magen! Så jävla härlig känsla att bli väckt av något som man väntar så på! Hade jag vetat att det varit såhär underbart att vara gravid så hade jag aldrig väntat tills jag hann bli 29! :-) hade lätt kunnat vara gravid några gånger till! Hihi
Jag låg kvar i sängen i en timma och halvsov, tills klockan ringde. Dags att jobba! Varit ledig i en vecka, och bara väntat på denna dagen då jag ska "jobba av" mina sista pass. Och nu är det dags. 

Frukost med tända ljus lär nu bli mer en regel än undantag framöver. Så mysigt!


Idag blev det kokt ägg, hälften kesella hälften turkisk yoghurt, egengjord müsli, kaffe med kanel och mjölk. + ett glas c-vitamin. 

Gjorde i ordning mig och packade ner all mat. Sen hämtade jag Texas som låg inne i sin korg i sovrummet. (Hade tänkt att han skulle börja sova i vardagsrummet i krogen han har där, så han inte tror att det är fritt fram att vara i sovrummet igen. Men när vi lagt oss och han låg i sin korg i vardagsrummet så va det någon jävel som började smälla smällare utanför så han pep ju till och kom in till oss i sovrummet. Självklart fick han sova därinne då.) Och pussade F hej då. 


Trött kille! Som nu får åka till svärmor och vara när jag ska jobba! 

Ha en trevlig fredag! Jag håller tummarna för att jag slipper sammandragningarna jag hade igår! Så jag kan jobba utan problem. 

Inga kommentarer: