söndag 19 januari 2014

Slipa lite till..

Gokväll!

F drog ner till en kompis så jag slipade och målade en till del på tripptrappstolen! Nu är det bara en ynka planka som ska slipas! Ja och sen målas då. Hoppas verkligen detta blir bra! :-) 



Min lillasyster skickade bild på grönsakstavar och dipp. Om jag vart sugen? Yes! Så jag skar upp lite själv och tänkte mysa ner mig i soffan med det efter att jag målat det som gick att måla på stolen. Skickade en bild på min tallrik till F. 



Han va hemma på 10 minuter! :-P så inte fick jag äta detta själv! Vi kollade på en film och medans den rullade så kladdade jag på färg på mina ögonbryn och satte ner fötterna i ett fotbad. Fila dem va inte så enkelt med magen i vägen. Men jag lyckades! Såklart började Texas pipa mitt uppe i allt. Bajsnödig! Så det va bara att torka av fötterna och ta bort färgen  på ögonbrynen och gå ut med honom. Sen fick jag börja om när jag kom upp igen! (Nej F går inte ut med hunden. Han gjorde klart för mig när vi träffades att hunden är min. Som ni kanske förstått så har han inte ens hunden när jag jobbade. Utan då fick jag lämna honom hos hans mamma. Jag tycker det är lite tråkigt att han inte vill hjälpa till med Texas. Men det är väl något jag får leva med. Frågan är bara hur vi löser det nu när bebis kommit. Om jag sitter och ammar och Texas vill gå ut. Texas blir sådär paniknödig ibland. Ja som sagt, det är väldigt tråkigt att han inte vill hjälpa till med lille vovven. Men alla människor gillar väl inte hundar och det ansvaret som kommer med hunden. Tyvärr.) 

Så nu har jag färgade ögonbryn, filade och insmorda fossingar! 

Vi ligger i sängen nu. Inget utav det vi planerade att göra, blev gjort idag. Och i morgon går det inte då vi inte får borra på söndagar av någon konstig anledning.. Vi lever väl efter kyrkans gamla regler. Vilosöndagen. Väldigt konstigt att den regeln finns än. Vi får inte ens använda tvättstugan på söndagar. Jag tog upp det på mötet när jag köpt min lägenhet. "Det stör" säger de då. Ja men är det okej att det stör 8-20 de andra 6 dagarna i veckan då? Måste vara fruktansvärt för de som det stör. ;-) tur att man får köra sin egna tvättmaskin i lägenheten vilken dag man vill. Så nej, inte borra på söndagar, för det har Jesus sagt för en miljard år sen! Viktigt viktigt! Haha! 

Nu ska jag sova. Lillen i magen har lugnat ner sig och mina ögon är tunga efter en nerstämd dag. Blev endel tårar idag. Men jag får kanske skylla mig själv lite när jag sätter mig och läser en blogg där tjejen som skriver förlorade sitt barn 3 dagar innan beräknad födelse! Ursch! Ja och så har jag tyckt lite synd om mig själv idag med förvärkar och allt! Då kom det några tårar. Men nu känns det bättre! Ögonen är dock dom sagt lite ömma! Så nu ska de få vila! 

Jahapp.. Där vaknade bebis! Buff buff med hela kroppen! ❤️

Inga kommentarer: