onsdag 29 januari 2014

Nytt till köket!


F's telefon har krånglat så vi åkte iväg och köpte en ny. Då passade jag på att köpa en stavmixer! Har velat ha en sån länge. Just när man gör soppor och sånt. Sen ska ju bebis börja äta mat till hösten så det kan ju vara bra med en stavmixer. Nu kör jag ju med matberedaren när jag mixar soppor och det blir alltid så kladdigt och massa mer disk.


Man kan även krossa is med den. Det kom med en tillbringare, 2 behållare i 2 olika storlekar att göra tex smoothie i eller om man ska mixa tex mos eller puré, det vs med en ballongvisp för att vispa grädde! (Så nu kan min vanliga elvisp packas ner.)

Kostade 598 kr på net on net. Och den har fått bäst i test av Smartson.

"Med denna stavmixer ifrån Philips kan du få ett professionellt resultat i ditt eget kök snabbt och enkelt. Dubbelverkande knivar som skör både horisontellt och vertikalt för ett bättre resultat. Utrustad med 700W motor med 5 vario-hastigheter samt turboknapp och stänkskydd.

Bäst i Test (Smartson april 2011) 
Philips HR1372/90 blev Bäst i Test när Smartson i april 2011 testade nio stavmixers. Omdöme:

”Greppet har gummerad yta och bra form för bekväm och stadig hantering. Mixern är robust i sin helhet med integrerat utformad ögla för upphängning. Hastighetsreglagen är lättskötta, med steglösa nivåer och lågt arbetsljud även på max. Den är snabb och effektiv utan skvätt tack vare bra utformade knivblad under väl tilltagen kåpa. Mixerfoten klarar maskindisk."

Medföljande tillbehör:
Multihackare, kan även krossa is
Sågtandade knivar för multihackare
Minihackare
Visp
1 literbägare med lock
Sladdlängd: 1,3m

Nu ska jag bara köpa ädelost i morgon och så ska jag mixa min första soppa! :-D

Inga kommentarer: