torsdag 30 januari 2014

Hick hick!

Här ligger vi med hicka! Ja eller bebisen har. Men min mage hoppar den med! ;-) 

Idag har det varit full rulle som mina varannandagar verkar vara. Åkte till torget vid 12 för att visa upp min fot på salongen. Ursch! Sa chefen och öppnade kassan. Jag fick tusen ursäkter, pengarna tillbaka och ett presentkort på en manikyr! Han frågade om jag minns vad hon hette. Men hon presenterade sig inte ens. Jag sa att hon pratade svenska. (Det är bara asiater som jobbar där och jag hörde att tjejen som satt bredvid mig och jobbade inte talade svenska.) Sen såg jag att hon satt därinne så jag pekade lite diskret på henne. Då sa han att han förstod att det var hon för hon är den enda som pratar svenska av tjejerna. Han frågade om jag varit till läkaren. Men det har jag ju inte behövt. Dock hade jag inte kunnat jobba om jag fortfarande jobbade. Jag har fått gå på tå med den foten fram tills idag. :-/ Han skulle ta upp detta med tjejen i alla fall och han sa att det måste vara extra känslig med fötterna när man är gravid. Hon som inte ens ville köra massagestolen på mig för att jag är gravid, men fila ner till köttet på min häl går tydligen bra! Haha! 

Jag gick sen och köpte mig ett par coola harembyxor! Tänkte packa med mig till BB! Skönt med ett par som inte sitter åt någonstans. Vid 14 kom Fredrik och mötte mig. Vi skulle fika ihop. En liten latte blev det för mig. Det fanns inte en grej som jag va sugen på, på Adams kafé. Ville ha en laxbagel på espresso house. Så vi gick dit efteråt. Men de va slut! Inte min dag alltså! Då tröstshoppade jag ett par shepherdtofflor till mig själv! :-D 

vi åkte till BM efter det. Och sen ville Fredrik till mediamarkt och Elgiganten. Då tyckte jag att jag va värd en sväng förbi Ikea. Och det va jag tydligen! För det blev inte bara en hylla till badrummet. Utan vi slog till på en ny soffa dessutom! Vi har ju spanat in en på Mio. Som tyvärr har 2 månaders leveranstid. Och betydligt dyrare. Så vi tänkte väl att vi ska ju få barn nu, så varför kosta på sig en dyr soffa när det förmodligen kommer kladdas endel i just soffan. Så vi köpte en med tvättbart tyg! 


En Kivik 3 sits! I nytt tyg som precis kommit in! 

Vi va snåla och tänkte då inte betala för hemkörning. Dessutom har vi ju en rymlig Audi så vi skulle packa in allt i bilden. Haha! Det gick inte in! Så Fredrik fick packa så mycket han kunde, åka hem och lämna och bära upp soffan med hjälp av oliver. Sen komma tillbaka och hämta mig och de sista sakerna! Tur att vi bor så nära Ikea! Jag satte mig i kafeterian. Och kom då på att klockan är 18 och jag har inte ätit något sen frukost, förutom den där lilla latten. Så jag köpte mig 2 korvar med bröd och en dricka. Det va gott kan jag meddela! 

Väl hemma så satte vi ihop den nya soffan och plockade isär den gamla. Blev jättefint! Den passade perfekt där! :-) 

Nu ligger jag i sängen och är så öm i mina fötter! Helt slut i hela kroppen! Så det är väl dags att försöka sova lite. Vaknar väl 5 i morgon också. Vore väldigt häftigt om man kommer göra det varje dag! Och sen om han gör det även när han är ute. Vakna vid 5 och amma. Sen sova några timmar till. Mina dagar blir väldigt långa nu kan jag meddela. 

Nej dags att sova. Natti natti. ❤️

2 kommentarer:

Marie sa...

Modigt och rätt av dig att gå tillbaka. Jag hade nog inte vågat. Skönt med ny soffa! Livet som mamma innebär långa,dagar med men dem går snabbt igentemot när man var gravid :)

Jenny M. Bäcklund sa...

Ja jag va nog också för feg! Egentligen! Men alla sa till mig att jag måste gå tillbaka för att det får ju inte gå till såhär. Och jag tror salongen uppskattar att man meddelar så de kan rätta till felet! Så inte någon annan råkar ut för samma sak.