tisdag 21 januari 2014

Tisdag.

Goddagens!

Åh jag börjar ju sova bra på natten! Jag somnar i tid! Men om jag blir väckt så har jag sjukt svårt att somna om! I natt väckte mig Texas runt 01. Klarvaken som om jag sovit 8 timmar. Men jag lyckades somna om. Vaknar sen när F's klocka ringer. Vid 06. Piggelin! Så jag gick upp. Åt frukost, körde igång diskmaskinen, målade lite på stokkestolen, körde tvättmaskinen, va ute med hunden. Sen gjorde jag mig i ordning och drog in till stan. Skulle träffa Evelina och Mathilda. :-) vi kollade i affärer och sen käkade vi lunch och fikade! 



Mmmm! 

Magen kändes helt spänd idag så vid 15 tiden drog jag hemåt. Bussresan hem va sjukt jobbig! Bebis började sparka för fullt mot mina revben. Han har väl sovit därinne hela dagen när jag sprungit runt. ;-) på hemvägen stannade jag till på netto. Hade sett att de skulle få in tallrikshyllor ju. Och det hade de! Det fanns 2 kvar! Så jag plockade med mig en hem. 


Har tyvärr ingen ställe att ha den här hemma. Så den får sparas tills vi flyttat till större och lillen får eget rum. Tänkte han kunde ha sina böcker där i. 

Tänkte vila en stund när jag kom hem. Men det gick inte. För pigg. Så jag har lagat middag och nu kom vi precis upp till lägenheten. Har varit nere hos Oliver och Ilda. Hon ska fota mig nästa vecka! :-) magen måste ju dokumenteras! ❤️ Så efter nästa vecka kan han komma ut! Hehe 

Nu ska jag snart hoppa i säng. För nu börjar tröttheten komma över mig. 

I morgon blir det lugna puckar! Inga planer förutom att de kommer och hämtar spisen i morgon för att kolla vad som är fel på den. Men det ska bli skönt med en lugn dag utan planer. Passa på att vila. :-) ja och pilla lite med hemmet. 

Inga kommentarer: