fredag 31 januari 2014

Mysfredag ensam i (nya!!) soffan!

Gokväll!

Mysig dag idag! Vaknade 6 när Fredriks klocka ringde. 4 timmars sömn i natt! Kunde inte somna så jag klev upp och käkade knäckemackor och drack nyponsoppa! Kollade på ett avsnitt av serien jag börjat följa. Vid 2 kunde jag sova. Tröttsamt! Men jag va väl uppe i varv efter en hektiskt dag. 

På morgonen/förmiddagen så städade jag hemmet. Dammsög och skurade. Tog mig ett bad, Sen vart jag jättetrött! Så jag tog mig en halvtimmas Powernap. Sen slängde jag på mig kläder och gjorde mig i ordning och promenerade bort till affären. Gick till bageriet och köpte med ett valnötsbröd och 2 semlor, handlade lite på Hemköp och sen hem. 


Precis då kom Evelina och Mathilda! Jag bjöd på kaffe och mackor! Vi tjötade som alltid och så fick Mathilda vara testpatrullen och testade vår bebis grejer! Haha! Vi prövade vagnens delar och sängen! Men den som va roligast, va Texas enlig Mathilda! Hon skrattar för fullt när han springer och hämtar bollen! Och inte det minsta rädd när Texas pussar henne på munnen! ❤️ Hoppas han kommer gilla vår bebis likamycket! 

Vid 15 drog de hemåt och jag åt lite mat och la mig sen på soffan med mina mammatidningar och somnade! På rygg! Då är jag trött! Nya soffan är oerhört skön att både sova och sitta i! 

Vid 17.30 kom Fredrik hem. Idag tog han sig tid att gå och träna! Sen frågade han om vi gjort några planer för i kväll. Och det hade vi ju inte. Förutom att jag köpt semlor till oss! Så han frågade om han kunde gå ut och ta några öl med grabbarna. Jag själv är trött och inte speciellt social idag så jag sitter gärna ensam. Jag har blivit lite av en ensamvarg med denna graviditeten. Men för mycket ståhej runt om kring mig gör mig väldigt stressad. Så jag får väl ta vara på ensamheten nu innan man snart ska ha en bebis hängandes i patten 24/7! Haha! 


Jag har ätit min semla, men Fredriks står kvar i kylen! Inte bra! Den lockar! Men jag får inte äta 2 på samma dag! Där går gränsen! :-P 

Jag hade tänkt sätta mig och gå igenom datorns bilder. Jag har så mycket jag kan slänga och så är det dags att sortera. Om jag inte kommer på att jag ska baka eller laga mat! Hehe. 

I morgon är det lugnt under dagen. Gamla soffan ska köras iväg och på kvällen ska vi iväg på lite äventyr. :-)




Ställde semlan på magen och då drog bebis igång med sparkar så den nästan trillade av! Hann ta två bilder iaf! Hade ju varit "underbart" om den hamnade upp och ner i nya soffan! 

Inga kommentarer: