tisdag 28 januari 2014

Ändrade planer.

Svårt att somna i går. Så jag klev upp och gjorde i ordning mina naglar.




Blått för pojken i magen! ❤️

Då började Texas kräkas! :-( stackarn! Så jag fick skura efter honom. Somnade inte förrän 2 i natt. Klockan 6 väckte mig F. Titta! Ropade han! Så tryckte han upp en ljus mobilskärm i ansiktet på mig. Våra vänner han äntligen fått sin dotter! (12 dagar över tiden) Jag såg en skymt av en bild på en bebis, sen blev jag arg för att han väckte mig. Han vet att jag inte kan somna om. Så nu sitter jag här med 4 timmars sömn. "Äh du brukar ju alltid kliva upp när jag går till jobbet." Ja va fan då har jag ju somnat i tid också! :-/

Gjorde iaf frukost. Idag blev det nyttigt! 


Keson höll på att gå ut, avokadon sjöng nog på sista versen och jag va sugen på löskokt ägg. Så det fick bli denna härliga blandning. 

Mitt i frukosten började Texas kräkas igen. Sen trampade han runt på dörrmattan. Bajsnödig! Så det va bara att avbryta frukosten och klä på sig för att gå ut med honom. Ahh! Diarré! Stackarn! Så det var bara att ställa in fotograferingen idag! Kan inte lämna honom de timmar jag ska vara iväg om han är dålig. Jag vet hur mycket han skäms om han måste bajsa inne! pga diarrén, han bajsar ju så klart aldrig inne annars. Så nu får jag stanna hemma. 

Tror jag ska göra mig en kopp te, kanske hallonbladste? ;-) och ta med tidningarna jag fick av Fia och lägga mig i sängen. Blir vila för både mig och Texas idag. Fotograferingen ska vi ta nästa vecka istället. 

Massor med snö ute! Nu vill jag bara ha sol också! Hade varit skönt med en promenad. Kan dock knappt gå! Hälen gör så jäkla ont efter att hon filat sönder den. :-( 


Ska det se ut såhär efter en fotbehandling?! Dessutom en som även har ordet "spa" i sin beskrivning?  Det är inte det enda märke jag har efter henne. Hon har gjort ett på andra sidan och även på andra foten. Får smörja och smörja! Sen kommer jag gå till min Monica i fortsättningen! Där blir man iaf inte skadad efter en behandling. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att du ska gå tillbaka och kräva dina pengar tillbaka!

Marie sa...

snygga naglar! Nej, sådär ska inte fötterna se ut, fy.... Gå inte dit igen!

Måste bara fråga, vart kommer ert vardagsrumsbord ifrån? Är ute efter ett sådant.

Jenny M. Bäcklund sa...

Tack! Bordet är ifrån chilli! :-)