tisdag 7 januari 2014

Sista timmarna på jobbet och bebismys!

Fy farao vilken natt jag hade inatt! Vaknade kissnödig vid 02.30 och sen kunde jag inte somna om. Jag blev hungrig och gick upp och åt fruktsalladen och kesellan som fanns kvar. Jag la mig på soffan vid 5 och somnade. Vid 7 ringde min klocka. Upp och hoppa!

Va på jobbet mellan 9-14. Träffade vikarien och så fick jag blommor och ett presentkort på 500 kr på babyproffsen av detta jobbet också! Vikarien hade med sig en yogabok för gravida och nyblivna mammor till mig som jag fick! Väldigt snällt av någon som jag aldrig innan träffat innan. 


De talade om för mig vad jag betytt för min kund och hans familj. Att jag varit en klippa som har fixat och ordnat när det varit rätt kaotiskt på jobbet. Och sa att de gärna vill ha mig tillbaka sen när jag är klar med föräldraledigheten och att de hoppades på att jag hörde av mig så fort bebisen är ute och att jag vill komma i sommar och umgås med dem. Hålla kontakten under tiden. Jag trivs så bra på jobbet så kontakten har jag gärna! De ville att jag skulle vara med på nästa personalmöte. Så jag får säga mitt. Hur jag skött jobbet och så. Så jag kan föra det vidare. Så på onsdag nästa vecka så ska jag träffa gruppen för möte. Väldigt roligt att man är så uppskattad! Det värmer ens hjärta när man vet att man kämpat. Fixat och donat i ordning allt på bästa sätt. 

Vid 14 åkte jag vidare. Faktiskt hem till en kvinna vars son jag jobbat hos. Mitt första Assistentjobb här i Göteborg. Jobbade hos hennes son i ett år innan han tyvärr gick bort. Jag va hem till henne på fika där dessutom min gamla kollega från den gruppen också var med sin lilla dotter på 3 månader! Hon bor inte kvar i Göteborg då hon träffade en skåning och gifte sig. Men hon va uppe på besök hos familjen här i Göteborg. Så då passar vi på att träffas. Sist vi sågs så låg hennes bebis i magen och min lilla plutt låg i min mage. Ganska liten än. Tror jag va i 4 månaden då. Men herregud så söt hennes lilla Isabell var! Hon låg och pratade med mig i sängen och sprattlade med benen! När jag bar henne så satte jag henne på min bebismage och tänkte att därinne ligger en likadan. I mindre variant. Väldigt overklig känsla faktiskt. Men underbar! Vi stannade till 17 sen åkte jag hemåt. Helt slut! 

Så nu ska jag sova så länge jag kan i morgon! Har jätte jobbig halsbränna så jag får nog sitta och sova i natt. Har nog druckit för mycket kaffe idag! :-/ inte bra!  

Det enda som är inbokat resten av veckan är en träff hos BM på fredag. Sen är schemat tomt. Väldigt skönt. Nu ska fröken Bäcklund ta dagarna som de kommer. 

Inga kommentarer: