söndag 26 januari 2014

In bed.

Ligger med 3 kuddar på höjd! Har fått den jobbigaste halsbrännan hittills! Fy fan! Det bara bubblar i halsen på mig! :-/

Idag har jag varit så sjukt trött! Bäddade mer mig på soffan och kollade på tv. Tänkte blunda lite i reklampausen men såklart somnade jag och vaknade en timma senare med en dreggelfläck på kudden! Haha! För att piggna till så käkade jag lite. Sen drog jag igång med matlagning! Gjorde lax i krämig pepparrotssås, kassler och broccoligratäng och sist gjorde jag en hel ugnsstekt falukorv. Delade upp det i matlådor, skrev på lådorna vad de innehöll och frös in dem. Så nu har vi några lådor i frysen i allafall. Ska göra fler fram tills det är dags att ploppa ut lillen. 


Blev ett gäng med kakor idag, så jag försökte kompensera upp middagen med massa grönsaker! Blev en bit lax med pepparrotssås och körsbärstomater till. 

F kom hem vid 17. Vi har inte gjort nått speciellt. Bara degat. Jo jag fick en massage! :-) sen tog jag mig en dusch och vi kröp ner i nyrena sängkläder! Så härlig känsla! Slog på ett avsnitt av American horror story och nu ska jag väl sova. Om jag lyckas. Jävla halsbränna! :-( känns som man måste kräkas för att det ska gå över. Att järntabletten dessutom fastnar i halsen varje gång jag tar den gör ju inte saken bättre. Får hälla i mig en hel flaska vatten för att få ner den. Så nu kommer man väl vakna om någon timma och vara kissnödig. 

Bebisen är vaken än. Han sparkar för fullt i höger sida. Idag har han haft hicka och "krafsat" nere i magen. Jag har dessutom haft ont i svanken och haft läskig strålning ner till fiffi. Så han börjar nog trycka på nu. Han ligger väl typ inte längre och "flyter" i fostervattnet utan vilar mot min bäckenbotten. Jag verkar ha fått lite mer vätska i kroppen också för där strumporna har suttit runt ankeln så har det blivit mer märken än det brukar vara när jag tar av min strumporna. Kanske dags att börja använda de där stödstrumporna nu då kanske? ;-)

I morgon ska jag dra hemifrån vid 11. Ska till Frölunda torg och gå på spa pedikyr! Tänkte jag får ta hand om mig själv nu innan bebis är ute. Ska inte vara där förrän 13.30 men ska och mata svärmors katt innan och sen tänkte jag ta en sväng i affärerna och köpa det sista till BB-väskan. Vid 15 ska jag hem till en "nyfunnen" vän och hennes lilla dotter. Vår gemensamma vän kommer dit också. Nya vänner, som dessutom har barn är ju alltid kul nu när man själv snart ska bli förälder. 

Nej nu får jag runda av. Lillskiten boxar på min urinblåsa! :-P

Inga kommentarer: