måndag 13 januari 2014

80 %

I natt slog appen över till 80%! Endast 20% kvar! 


Och nu är det måndag. Det betyder att det är på pricken 8 veckor kvar tills han är beräknad att komma! 

Sa just till F att det är 8 helger kvar tills han förhoppningsvis är hos oss! 8 helger?! Det är ju ingenting! 56 dagar är ingenting! Och det finns ju faktiskt en chans att han kommer innan 10:de mars! 

Man går bara och väntar och väntar ju.. Pirret i magen finns där konstant! Varenda tanke som finns i huvudet rör bebis. Det är det enda som betyder något. Det är som att bebis sitter därinne i huvudet och runt om honom är det bara massa bomull och innanför bomullen kommer inga andra tankar. 

Man minns va tröttsamt alla bebisinlägg och bilder var innan man själv blev gravid. Men nu måste man själv hejda sig när man vill lägga ut bilder och inlägg på minsta lilla socka man köpt till Lillen! Man bor i denna bubbla och jag hade lätt stannat kvar i bubblan resten av mitt liv. Jag har aldrig varit så lycklig och så tillfredsställd i hela mitt liv. Mitt liv är så perfekt och jag skulle aldrig vilja byta liv med någon! Det är nästan så jag är avundsjuk på mig själv! Man sitter i bland och funderar på vilket fint liv man fått! Och så ser man det lite med andras ögon och då pirrar det i magen när man inser att det är ju faktiskt jag som lever detta perfekta livet. 

Visst skulle en miljon på banken och ett hus på 300 kvm vara fint. Men det skulle nog inte kunna göra mig lyckligare! Jag vet att när jag ligger där med bebisen på magen för första gången så är mitt liv komplett. Jag kommer ha världens finaste familj. ❤️



Dagen bulle! 31+5 (Jag hoppas det fula strecket på magen försvinner fort! Haha! Det kan jag leva utan!) nu får vi se om magen ser ut som innan när jag vaknar i morgon, eller om den fortfarande sitter lika lågt! ❤️

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin du är Jenny!! :)
Tiden kommer bara rusa förbi nu jag lovar!! hihi
Har du slutat jobba föresten?
Kram

Jenny M. Bäcklund sa...

Tack! Ja jag slutade jobba för en vecka sen. Väldigt skönt! :-) så nu är det lugna puckar här hemma! Och bara vänta!