torsdag 30 januari 2014

Nya tag!

Efter en stendöd dag igår så tar vi nya tag idag! 

Vaknade 5 idag igen! Det verkar vara rutin nu för lilla bebis och mig. Jag har inte haft ont i magen i natt utan har sovit väldigt skönt faktiskt. Låg vaken i sängen en timma tills Fredrik klev upp vid 6. Jag är alltid superpigg när jag vaknar så bär han åkt till jobbet så körde jag igång i köket! Va ju tvungen att testa stavmixern! Gjorde först ett gäng kesoplättar med vaniljpulver. Sen bakade jag en limpa bröd. Allt åkte ner i frysen! Så det är bara att plocka fram när man vill ha. 



Brödet är efter ett recept från 56kilo's app! Även kesoplättarna kommer därifrån. Enda skillnaden är att jag har vaniljpulver i mina plättar. 

Sen gjorde jag frukost!


Smoothie på turkisk yoghurt, kesella, mjölk, hallon och vaniljpulver. Lite keso och päron och knäckemacka med leverpastej! Mums! 

Kollade lite på Nyhetsmorgon sen tog jag mig en halvtimmas powernap och nu har jag plockat i ordning lite och kört igång en maskin med tvätt. 

Ska göra mig i ordning och vänta in tvätten sen ska jag dra iväg till Frölunda torg. Ska köpa lite saker och sen visa upp min fot på salongen. Borde man inre kunna kräva pengarna tillbaka? Så här får ju inte en pedikyr gå till. Kan fortfarande inte gå på den ordentligt. Dessutom börjar mina fötter bli väldigt ömma nu av graviditeten. :-/ börjar bli tungt för kroppen att bära mina 10 extra kg! :-P längtar så tillbaka till min gamla kropp! 

Inga kommentarer: