söndag 5 januari 2014

Tvättmaraton och silkespapper!

Vaknade piggelin 08.30. Låg och knäppte på telefonen men efter en halvtimma fick inte F sover och jag satte på tvn i sovrummet. F vaknade utan att jag killade lite på honom. Då vaknar han på rätt sida! ;-) 

Jag som alltid vaknar vrålhungrig kan inte ligga kvar i sängen särskilt länge. Så jag gick upp och gjorde i ordning frukost till mig och F. Kokade ägg och kaffe och sen gjorde jag i ordning min nya favorit! 


Turkisk yoghurt med hallon! Mums! 

Efter frukost så testade vi tvättmaskinen. Den funkade ju utmärkt! Så vi hann köra 2 tvättar innan vi gjorde oss i ordning och åkte till Frölunda torg. Köpte lite silkespapper där för jag tänkte göra pompoms och hänga över skötbordet i olika färgen. Åkte sen förbi svärmor med lite saker och sen hemåt.

Svängde förbi babyproffsen som jag skrev i tidigare inlägg. 

I kväll har jag varit själv. F gick ner till Oliver och kollade på hockeyn. De skriker så förbannat så jag kollade på matchen själv här uppe. Har tvättat 2 maskiner till. Passade även på att ta ett bad och lyssnade faktiskt på sagor! Haha! Jag la in lillabarnkammarböckerna på ipaden så ville jag lyssna igenom dem. Bockarna bruse, Rödluvan och vargen, hans och Greta och vanten han jag lyssna på. Vanten hade jag inte hört innan. Men de andra 3 har man ju hört. Fan va hemska de är ändå! "Så klippte jägaren upp vargens mage med en sax" att man inte blev rädd som liten när man lyssnade på de där? 

Nu är i alla fall hockeyn över. Svergoe tog silver. Enda matchen de förlorat! Så grymt jobbat ändå! Men väldigt tråkigt att de inte vann. 

Så snart kommer väl F upp tillbaka. Hoppas han vill krypa ner i sängen och kolla på film. I morgon hade vi tänkt göra en städning på morgonen och sen ta en sväng i stan. Jag är sugen på soppa och tårtbuffé! Men vet inte om de har det i morgon. För jag tror morgondagen räknas som en söndag. Och just söndagar serverar de inte det. Annars får vi hitta på något annat. 

Nu ska jag ta ut min lilla vovve på en runda. ❤️

Inga kommentarer: