torsdag 30 januari 2014

Besök hos BM i Vecka 35.

Idag va det dags för besök hos BM. Vi började med att sticka mig i fingret för att kolla sockret och sen tog hon mitt blodtryck. Efter det bytte vi rum och hon lyssnade på hans hjärta. Han ville inte gärna ligga still så hon fick jaga honom. ;-) hon klämde på magen och förklarade hur han låg. Precis som jag trodde låg han! Man känner allt så tydligt nu. Huvudet låg nedåt men inte fixerad utan det va lite ruckbart. 


❥ Magmått: 32
❥ Blodtryck: 120/70
❥ Hjärtslag: 136
❥ Viktuoppgång: + 10 kg


Kan tro att det är Linus på linjen jag bär på! Han följer linjen precis! Duktig kille! ❤️

Mitt blodtryck har gått upp! Från 90/50 till 120/70! Jag har aldrig haft så "normalt" innan! Härligt! Magen hade växt 2 cm på 3 veckor och hans hjärtljud låg lägre. Har legat på 148-150 innan. Så nu är det väl en pojke sa jag! :-P 

BM säger alltid att jag har så liten och fin mage! Hon kanske säger så till alla! Haha! Men jag blir glad i alla fall! Liten och pluttig! ❤️ Hoppas han som bor därinne är det samma! 

Nästa gång vi ska dit är om 2 veckor. På självaste alla hjärtans dag. Då ska vi skriva förlossningsbrev. Trodde vi skulle göra det i dag, därför jag drog med mig Fredrik. Men nu får han följa med nästa gång också. 




2 kommentarer:

Marie sa...

Jag följde kurvan fram till sista besöken, för då hade det stuckit upp ovanför... O han fick även heta Linus ;)

Jenny M. Bäcklund sa...

Linus är ett väldigt fint namn! Vår lilla prins har också fått ett namn som börjar på L! :-)