söndag 19 januari 2014

Aj!

Innan jag gick och la mig så pillade jag i mig en järntablett. Inte tagit den på några dagar nu. För jag får sån kramp i magen. BM sa att istället för att ta dem på kvällen innan läggdags så skulle jag ta dem 2 timmar efter frukost. Så jag slapp vakna mitt i natten med magknip. Så jag gjorde som hon sa i början på veckan. Tog det en stund efter frukost. Sen drog jag iväg för att träffa Evelina och Mathilda. När jag sen stod och prövade amningsbhar i en butik så kom kramperna! Fy fan! Jag uppfattade inte vad de va först. Tänkte att det va sammandragningar som gjorde så ont. Kunde knappt stå på benen och jag kallsvettades. Och fick lite panik. Jag behöver besöka en toalett - nu! Så jag lämnade provhytten med sakerna i och fick en 5 kr:a av Evelina! (Nu ska jag alltid ha en 5 krona i plånboken). 

Så nej, jag kommer inte göra sommBM tipsade om igen. Jag tar dem åter på kvällen. Hellre magknip på natten när jag vet att jag är hemma, än att gå det någonstans där jag inte har tillgång till en toalett!

Så nu ligger jag här. Klockan är lite över 3, och magen kniper! Och jag mår så illa! Och just för de där jävla järntabletterna så önskar jag att denna graviditeten snart är över. 


Såg nu att det är 50 dagar kvar till BF! Jag gissar på 40 dagar till BF! ❤️ Jag komm10 dagar för tidigt. Hoppas vår bebis också gör det. Eller tidigare! Inte senare lilla älskling! 

Inga kommentarer: