måndag 20 januari 2014

Föräldraträff 3/4.

Idag mellan 16.30 - 18.00 så hade vi kursen igen. Vi blir färre och färre för varje gång. Lite tråkigt. Men vi var så många första omgången. Nu är vi som e. Normal grupp. Tror vi var 6 par idag. 

Idag gick vi igenom vad som händer när barnet precis är fött. Mycket fokus på amningen. Jag ställer alltid massa frågor! Jag nog den som hörs mest i gruppen. Jag suger åt mig kunskapen! Jag vill ju veta allt! Så man blir en så bra mamma som möjligt! 

Vi fick se en amningsfilm. Inte så lärorik direkt. Men i slutet stod det: vad är pappans roll? Sen fick man se en pappa som diskade, handlade, städade och lagade mat! Haha! Så skönt! Då vet F nu vad hans uppgift är! ;-) 

Vi har haft 3 olika BM's på denna kursen. Och den som var idag kan jag säga att hon va nog den segaste! Pratade väldigt fåordigt och drog ut på allt. Hade hon varit lika effektiv som de andra två så hade hon kunnat korta ner dagens kurs med 30 minuter! Inte så jätte intressant kurs idag faktiskt. 

Nu ska vi dit på sista delen på torsdag! Sen ska vi ju få den där profylaxkursen extra också. Vi skulle få en tid på torsdag för den. Den ser jag mest fram emot faktiskt!

Bebis bestämde sig för att sparkas genom hela föräldraträffen! Oerhört (o)skönt! ❤️ 


Inga kommentarer: