tisdag 21 januari 2014

BABYBJÖRN Babysitter Balance Air.

• BABYSITTER: 

- BABYBJÖRN Babysitter Balance Air är designad så att det ska kännas luftigt och bekvämt för ditt barn. I babysittern omvandlas barnets egna rörelser till rolig och rogivande gungning samtidigt som balansen och motoriken tränas och du får händerna fria en stund.

- BABYBJÖRN Babysitter Balance Air har tre användningslägen: leka, vila och sova. Den kan dessutom vikas ihop till kompakt transportläge och är då lätt att packa ner eller ställa undan när den inte används. Nättyget är lätt att hålla rent, går att tvätta i maskin och torkar snabbt efter tvätt.

- Från nyfödd till ca 2 år (3,5-13 kg). 
Tyget består av 60 % bomull och 40 % polyester. Textilierna närmast barnet är testade och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. De är garanterat ofarliga för barns ömtåliga hud och kan inte framkalla allergier.

- Det vändbara tyget och byxselen ger flera färgställningar i en.

- BABYBJÖRN Babysitter Balance har tre lägen: leka, vila, sova. Olika maxvikter för respektive läge. 
Leka: max 13 kg
Vila: max 10 kg
Sova: max 7 kg



• TRÄLEKSAKEN:

- BABYBJÖRN Träleksak till Babysitter är en leksak för små med stor leklust. Figurerna i glada färger väcker ditt barns nyfikenhet på ett naturligt sätt och gör stunden i babysittern roligare.

- Träleksaken passar alla våra babysittrar och fästs på ett sätt som gör att barnet inte kan ta loss den på egen hand. I likhet med alla våra produkter innehåller den inga otillåtna ämnen.

- Träleksaken är tillverkad av trä, stål och plast. Plasten är PVC-fri och innehåller inte bisfenol A, ftalater, kadmium, bly, brom eller klor. Plasten är dessutom återvinningsbar.

- Produkten uppfyller leksaksstandarden EN:71. Garanterat fri från otillåtna ämnen och fritt fram att smaka på. 
Mått: 33,5 x 7 x 16.
Vikt: 220 g.



Inga kommentarer: