torsdag 2 januari 2014

Sammandragningar all Day!

UFF! Va magen har hållt igång idag! Lilla bebis har sparkat och puffat och rört sig så mycket! Jag har haft sammandragningar konstant känns det som. Fick gå sakta! ;-)

Vi började på Ikea! Köpte lite saker vi behövde. Sen köpte vi en dörr på Bauhaus, men ångrade oss och lämnade tillbaka den. Det får vara draperi mellan tv-rummet och sovrummet helt enkelt. 

Vi åkte sen och hämtade upp Daniel. Grabbarna skulle kolla/lyssna på ljud. Så vi åkte förbi ljudkällarn. Sen släppte vi av Daniel och skulle besöka babyproffsen. Ville köpa pandakudden. Men det va stängt för inventering.. :-( F va snäll och körde till till babyproffsen i sisjön, men där va den slut! *skit! Får åka förbi någonannan dag. Inte jätte brottom direkt.


Nu är grabbarna nere hos Oliver och kollar på hockey. Så jag är ensam. Texas är helt slut och bara sover. Han tittar knappt upp när jag frågar "ska vi gå ut?" han vill inte! Jag får bära honom ner för trapporna för han vill verkligen inte gå ut. Slappaste hunden!

Ah! jag har en väldigt elak bebis just nu! Han sparkar mig i höger sidan hela tiden. Så läskig känsla! Undra om han ligger med huvudet nedåt än? Jag ska till bm nästa vecka så jag ska fråga henne om hon kan känna det denna gången oxå. Han har ju växt sen dess så hon borde kunna känna det.

Nu ska jag ta tag i att packa jobbväskan och sen ta en dusch. Så jag kan mysa resten av kvällen i soffan. Antar att F inte kommer upp förräns jag hoppat i säng. Hockeyn började ju precis. Lite smått jobbångest nu. Men det är ju bara 4 pass kvar! :-P


Inga kommentarer: