fredag 24 januari 2014

Fredag och lön!

God morgon! 

Idag rullar lönen in! Härligt då mitt konto började eka något. ;-) 

Vaknade när F gick upp. Sover som en prinsessa nu! Tror jag vänt dygnet åt rätt håll nu! Somnar i tid, så vaknar jag i tid. Och då blir jag trött på kvällen och somnar i tid igen! Tummen upp! Håller tummarna att huliganen i magen också kan rätta sig efter de tiderna när han kommit ut. :-) 

Jag har precis ätit frukost. Ägg och macka blev det idag! Vet ni vad jag saknar? Brieost!! När vi handlade i förrgår så gick jag förbi osthyllan och dreglade lite! Jag sa till F att på BB när bebis ploppat ut så vill jag ha en ostbricka serverat i sängen! :-D vad jag ska äta ost! Mm! Tur att man får äta ost när man äter lågkolhydratskost! :-P 

Idag ska jag iväg vid 11. Tänkte först köra en hemmadag. Men jag tror jag kommer bli rastlös. F kommer inte hem förrän runt 19 så jag sticker iväg en sväng och träffar Evelina och Mathilda. Kan ha en slapp och pysseldag hemma i morgon istället då F ska iväg och hjälpa sin mormor fixa hemma. :-) 

Funderar på att köpa sån gips som man kan göra en modell av magen! Men då får jag nog vänta tills F kan hjälpa mig. Annars kanske jag gipsar in hela mig! Haha! 

Nej nu ska jag vila lite på soffan. Ska träffa flickorna vid 11. På backaplan. Tar ju bara 8 minuter dit med bussen så jag kan slappa en stund. Ögonen börjar bli lite tugna. 


Trött liten mysig kille! ❤️

1 kommentar:

Marie sa...

Lönen eller mammapengen som blir för mig är välkommen för det har mer eller mindre ekat tomt sen förra månaden, huuh... men nu så :)