fredag 17 januari 2014

Full fart!

Hej!

Idag har det varit full fart här hemma! Efter att jag vaknat och ätit frukost så somnade jag på soffan! Haha! Vaknade vid 11 igen och tog tag i det sista i klädkammaren. Dammsög och dammade! 


Tjocka magen och lille mysTexas! ❤️

Sen hamnade jag vid spisen! Gjorde spagetti och köttfärssås för dagens middag och gjorde sen lunch till mig själv. Rotmos och kokt korv! Lyxigt värre! 


:-)

Jag plockade lite här hemma och fixade. Vid 16.30 kom F hem. Jag hade ett litet uppdrag ikväll. Laga lite mat som han skulle plocka med sig och lämna av till 2 sjuklingar. Så jag gjorde broccoli och ädelostsoppa och en spenat och fetaostpaj! Så man kan säga att jag bott vid spisen idag. Kände det på slutet. Sammandragningar konstant och ont i ryggen! Så nu bli det vila!

F är hos en kompis i kväll så jag är ensam med Texas och lilla magen! Plutten därinne har vridit på sig för hans sparkar på höger sida har försvunnit helt. Först blev jag orolig för att han inte härjade runt men nu har jag känt honom många gånger i dag, men på andra sidan! Lille prutten kanske skruvar sig ner i mitt bäcken? ;-) 

Lite glass och film nu. Sen kanske man för ovanlighetens skull skulle ta ett bad? ;-) 


Mmmm! 


Kvällmagen e på plats i soffan! Haha! Skuttar och far som en galning nu när mamma har härjat så idag! 


Texas fick sig ett fredagsben! Så han har fullt upp med att tugga på det! 

Inga kommentarer: