söndag 19 januari 2014

Lekfilt och babystrumpor!

Hej hopp! 

Ännu en skön söndag är gjord! 

Vaknade en gång till i natt (i morse) vid 5. Magknip och hungrig! :-( men lyckades somna om. Vaknade sen vid 8.30 och va vrålhungrig! Då kunde jag inte ignorera det. Så jag klev upp la en ansiktsmask och målade lite på tripptrappstolen och fixade sen frukost. Då vaknade F. Käkade frukost och försökte komma på vad vi skulle hitta på. Solen sken men det blåser ju f*n alltid här! Så tråkigt! Annars hade en promenad ute varit på sin plats. Jag hade råkat klicka in på en tjejs Instagram igår som visade en bild på vad netto skulle få in nästa vecka! En tallrikshylla!! Så läste jag att vissa butiker redan hade tagit ut varorna i butiken. Så vi åkte förbi netto. (Vi bor 500 meter bort men skulle ändå iväg.) De hade tyvärr inte hyllan ute än. Men jag hittade ett överkast/lekfilt till Lilla L! 140*200 va det så det kan han ha sen när han inte längre kommer ligga i spjälsäng. (Om några år alltså! Hehe) men nu kan han ha den som lekfilt!


Titta så fint! Det är randigt på baksidan. 129 kr kostade det! 

Vi åkte hem till Svärmor för att lämna lite saker och för att tjöta lite. :-) Passade på att ta en sväng förbi Frölunda torg. Jag hade amningsbhn som jag skulle lämna tillbaka, med mig. Så jag va och lämnade tillbaka det. Va förbi akademibokhandeln för att köpa en kalender. Brukar alltid göra en egen kalender på en hemsida. Men nu har jag helt glömt bort det. Och de har tyvärr lite för lång leveranstid så det fick bli en från affär. Så jag kan anteckna mina dagar och dokumentera livet med gravidmagen och sen livet som mamma! 


Lila såklart! :-P

Och såklart va jag ju tvungen att besöka Kappahl och Lindex! Kan ju ha fått in nått nytt till lillen! På Kappahl köpte jag strumpor till honom. Och sen köpte jag en mjuk topp att ha på natten och även med mig till BB. Jag ha redan en svart hemma så nu köpte jag en vit. Köpte också med 3 par mjuka trosor i samma material som topparna. Som sitter åt lite bättre när man ska ha de där skidorna till bindor efter förlossningen! Haha! På Lindex blev det ett par mjuka mörkblå byxor i till Lilla L som ska med till BB. Nu är hans packning klar! Ligger på skötbordet och väntar på att packas ner. 


Superduper sköna! Har i både svart och vitt! Trosorna känns inte ens att man har på sig! Nu får man gå från sexigt till bekvämt med gott samvete! :-P topparna kostade 149 kr styck, och trosorna 69,50 kr styck. De har dock ta 3 betala för 2 på trosorna så tar man 3 st så kostar de 46 kr styck! De jag hade innan gled bara ner nu när jag har en mage som sticker ut. Halva rumpan va framme i de trosorna! Haha! Men de här sitter som gjutet! Perfekt! 

Påvägen hem blev F sugen på pizza. Jag är inte direkt någon pizzaälskare, förutom såna goda med tunn tunn botten med fräscha råvaror. Men turkpizza kan kvitta helt! Så medans F köpte pizza så köpte jag med sushi hem! Somnade på soffan efter maten! Helt slut! 

I morgon är det dags för F att jobba igen. Jag ska väl fortsätta mitt projekt med tripptrappstolen och vid 16.30 är det dags för föräldragrupp del 3 av 4! 

Ha en mysig söndagskväll! Här blir det nog en kopp te och film om en stund. ❤️ 

Inga kommentarer: