lördag 4 januari 2014

Ops!

Hej!

Slutade jobbet vid 10 och promenerade mina 2,5 km hem till svärmor för att hämta Texas. Blev kvar där en stund och tjötade sen tog vi bussen hem. Tänkte hoppa in på babyproffsen innan jag åkte hem. Men jag kände mig inte pigg alls, så jag åkte hem. Tog ett bad och sen somnade jag på sängen! Vaknade strax efter 14. Helt slut! 

Känner mig fortfarande inte pigg. Har försökt fått i mig lite mat och ligger nu på soffan med en filt över mig. Är så seg att det är jobbigt att lyfta upp armen bara. Antingen så är jag påväg att bli sjuk, eller så tog det extremt mycket att jobba dygnet. Bara det visar ju på att jag tog rätt beslut igår om att skippa de 3 sista dygnen. 

Skulle varit med F ner till Oliver och kollat på hockey med dem. De skulle köpa pizza och jag tänkte hänga med och köpa suchi. Men jag orkade varken köpa sushi eller följa med ner. Så nu kollar jag på hockeyn här hemma, själv. 

Skönt att få vila lite själv. Hoppas jag är piggare i morgon. Och hoppas verkligen det inte är någon sjukdom som smyger sig på. Är livrädd för influensan! Men den hade jag för 2 år sen och den smög sig inte på, den kom som en käftsmäll. Så den är det inte. Nu kommer jag inte åka buss/spårvagn så mycket heller så då minskar riskerna att bli smittad. Jag tog ju aldrig vaccinet just för att man inte vet vilka risker det är för bebisen. Och sen skyddar det ändå inte 100%. Man kan ju dessutom få biverkningar på vaccinet som feber och så. 

Nu har jag ju inget jobb att fördriva tiden med. Så det ska bli intressant att se hur långa de här 2 månaderna kommer att kännas för mig. En evighet? ;-) på fredag är det exakt 2 månader tills hans BF. Men hoppas han väljer att kika ut tidigare. Det hade varit riktigt häftigt! Inte för tidigt. Men efter vecka 35 iaf! Man tänker ju inte att han kan titta ut tidigare. Jag tänker tidigast 10 mars och sen inom 2 veckor efter det. Men som sagt, han kan ju faktiskt välja att komma tidigare. Bara 5% av alla barn som föds kommer på BF som BM satt datum på. 

På tal om bebis, han har bytt sparksida! Nu sparkar han på vänster sida! Upptäckte det i går! När jag sitter upp så sparkar han i mitten mot revbenen. Men när jag lägger mig ner så är det vänster sida som han sparkar på. Och krafsar i vänster jumske! Så han ligger med huvudet nedåt med ansiktet mot vänster då. Som det känns nu. ❤️ Skönt att han varierar lite! Haha 

Inga kommentarer: