fredag 3 januari 2014

Ehh 1/1..

Ja ni. Det sket sej rejält med planen om att jobba mina 4 sista pass. 

Promenerade från svärmor till jobbet idag efter att man lämnat av Texas. Promenaden gick bra. Några små sammandragningar. Men ingen som va jobbigare än vanligt. När jag kom till jobbet så fick jag info att det är tyngre än vanligt just nu. Och det fick jag erfara när jag skulle göra upptagningen idag. 

Så jag ringde chefen och frågade om vi kunde lösa det på något sätt. Och hon skulle ringa några samtal och så ringde hon tillbaka. Om jag fixade att jobba klart mitt dygn idag så skulle den tjejen som ska vikariera för mig under året jag är hemma, komma in och jobba mina 3 sista pass. Så sjukskriver de mig de sista 3 passen. Jag ska bara in och träffa den nya tjejen på tisdag mellan 9-14 och gå igenom jobbet. Sen är jag klar här. Känns väldigt skönt! För just nu sitter jag med ont i magen och ryggen. Vilar på soffan så fort jag kan. 

Så det blev inga 4 dygn. Det blev bara 1. Jag förlorar en del pengar. Men pengar är inte allt. Jag måste tänka på mig själv och bebis. Så jag inte skadar mig. Det tar illa på ryggen när magmusklerna och ryggen inte är i balans. 

Så i morgon promenerar jag hemåt och boar in oss! Ska bli väldigt skönt! Ledig 3 dagar med F också. Sen börjar hans dagar på jobbet. Nu ska mina dagar gå i spa:tecken. Promenader, yoga, bad, ansiktsmask, hårinpackningar och målade naglar. Och framförallt, vila. Ja och lite fika får jag väl klämma in! ❤️

Inga kommentarer: