onsdag 15 januari 2014

Nu va jag nöjd med håret!

Gokväll!

Äntligen är håret fint igen! Hon la i lite mörka slingor och sen tonade hon håret lite askigt. Så nu är jag supernöjd! Hon gjorde även en inpackning och lockade sen håret! Nu ska jag dit i slutet på februari och lägga i botten på slingorna och toppa håret innan vår älskade bebis kommer! 





Jag va förbi twilfit och kollade på en amningsbh. Jag köpte till och med en. 599 spänn! Men när jag kom hem och prövade den så satt den inge vidare. Skavde på ryggen. Och en bh för 600 borde ju sitta perfekt! Så jag ska lämna tillbaka den. Får leta lite till. Det får bli en billigare, mjuk att ha med till BB och som jag kan sova i sen, så får jag köpa en dyrare snyggare efteråt. 

Jag va även och köpte lite annat till BB väskan. De där sexiga bindorna som är en halvmeter långa! Haha! Och så köpte jag såna små vantar till bebis så han inte river sig i ansiktet i början. 

Jag har plockat upp chassi till barnvagnen idag! Kollat vad som behövs till den. Jag har tvättat lillen 2 åkpåsar också! Han har ju en som hör ihop med vagnen och en som hör ihop med babyskyddet. Nu är de rena och fina!


Här står den och väntar! Behöver skydd till madrassen och ett lakarn. "Sängkläder" till vagnen är påväg! Men det bli åkpåse och kudde och filt i början. Det är ju rätt kallt i mars. Kanske inte ens behöver köpa vagntäcke. Han använder ju inte liggdelen så länge. 

Just nu sitter vi och väntar på att det ska komma en och kolla på spisen vi köpte. Den krånglar. Hoppas de löser det! 

I morgon är det andra gången av föräldraträffen. Den börjar 15.30. Så jag har hela dagen obokad! Få se vad jag hittar på. Men jag borde ta och göra en eller två saker från göra-innan-bebis-kommer-listan så jag kan börja bocka av! ;-) och en promenad kanske jag skulle klämma in! 

Åh nu får de komma! Så jag sen kan glida ner i badet! ❤️

Ps. Igår köpte jag första blöjpaketet! Så söta! Jag har fått tips om att Libero är bäst! Så det fick bli dem! :-) 


Nu har jag packat upp dem och lagt dem på plats! :-P


❤️

Inga kommentarer: